Sztárok

Eddig soha nem látott sztárgyerekek – Fotókkal

November, úgy látszik, a babapremierek hónapja. Ugyanis az elmúlt napokban több híresség csemetéjét is most láthattuk először az újságok hasábjain.

Oksana Grigorieva és Mel Gibson lánya, Lucia
Az egyéves kislányról soha nem készültek olyan boldog családi fotók, ahol a papa és a mama őt átkarolva mosolyognak a magazinok címlapjain. Ez nem véletlen, hiszen jelenleg szó szerint háborúzik a két felnőtt a bíróságon. A színész a hírek szerint többször késsel fenyegette Oksanát, megverte a nőt, miközben az a karjaiban tartotta lányát. Oksana továbbra sem mutogatja gyermekét a lapoknak. Egy fotósnak akkor sikerült lencsevégre kapnia a kék szemű Luciát, amikor mamája elbúcsúzott tőle múlt héten a tárgyalás előtt.

A kislány mindenki szerint apjára Mel Gibsonra hasonlít
A kislány mindenki szerint apjára, Mel Gibsonra hasonlít


James Van Der Beek kislánya, Olivia

A Dawson és a haverok egykori sztárja idén augusztusban házasodott meg másodszorra, és alig több mint egy hónappal a lagzijuk után James Van Der Beek és második neje máris első gyermekük születésének örülhettek. James az apaság minden percét megosztja a Twitteren rajongóival, azonban képet eddig még nem mutatott a piciről. De ezen a hétvégén, amikor a színész és felesége, Kimberly Brook ebédelni mentek egy Los Angeles-i étterembe, magukkal vitték kislányukat is, így először láthatunk fotót a két hónapos csöppségről.

James és kislánya Olivia

James és kislánya, Olivia

Christina Milian kislánya, Violet
Idén február végén született meg az énekesnő első gyermeke, Violet. Christina rettentő boldog volt, amikor világra hozta gyermekét, mert habár rapper férjének előző kapcsolatából már van három gyermeke, szerette volna egy közös babával is megajándékozni. Milian már áprilisban vitte magával kislányát a fellépésekre, azonban sokáig eltakarta a pici arcát. Az első közös fotó egy játszótéren készült róluk október elején.

Christina angyalkának öltöztette kislányát
Christina angyalkának öltöztette kislányát

Monica Belluci és kislánya, Leoni
Idén májusban hozta világra második gyermekét Monica Belucci. A 45 éves olasz színésznő 1999-ben házasodott össze a francia színész Vincent Cassell-lel. Első gyermekük, Deva 2005-ben született, és sokan azt gondolták, hogy a 40-es Monica már nem vállal be több babát. „A sors kegyes volt hozzánk és megajándékozott második babánkkal, Leonival” – mondta Monica, aki néhány napja mutatta meg kisbabáját az olasz Vanity Fair lapnak.

45 évesen is bombázó: Monica Belluci
45 évesen is bombázó: Monica Belluci

Lance Armstrong és kislánya, Olivia Marie
Október közepén született meg Lance Armstrong ötödik gyermeke. A tündéri kislány az Olivia Marie nevet kapta. A híres apuka a Twitteren is megosztotta a nagy hírt és az első fotót is a rajongóival november elején. A hétszeres Tour-győztesnek és barátnőjének tavaly júniusban már született egy fia, aki a Max nevet kapta. Armstrongnak korábbi kapcsolatából három gyermeke van.

Olivia, Twitter baba lett
Olivia twitteres baba lett

 

 

Lance már ötszörös apuka
Lance már ötszörös apuka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top