Sztárok

Az elhagyott sztár fájdalmas vallomása: “Azt gondoltam, meghalok”

Rájár a rúd Peter Andréra. Az énekestől elvált a felesége, aki pár hónappal később újra férjhez ment, és azóta Peter nem találja a boldogságot. Gyermekeit sem láthatja sűrűn, és az egészségével sincs minden rendben.

Az elhagyott sztár fájdalmas vallomása: „Azt gondoltam meghalok”Rettenetesen megijedtek Peter Andre barátai és menedzsere, amikor a férfi hasfájásra panaszkodott pénteken, és azonnal kórházba kellett szállítani.

„Nem ez volt az első eset, hogy Peter rosszul lett. Nyáron futás közben egyszerűen elájult, szeptemberben pedig napokon keresztül magas lázzal és hidegrázással küszködött” – állítja egy barát. Az énekes már jól van, hazaengedték a klinikáról, de lelkileg megviselték az elmúlt napok. „Azt gondoltam, itt és most meghalok” – a Daily Star szerint ezt mondta barátainak és családjának a férfi a kétnapos kórházi kényszerpihenő után. „Peter keményen harcol az életért, de nagyon dezorientált mostanában, és nem igazán tudja, hogy mi is a baj vele” – mondta egy barát a lapnak.

Az énekes koncertjeire több hétre előre eladtak minden jegyet, ám ezeket az előadásokat most lefújták. „Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem érzem magam túl jól mostanában. Nem tudom, mi a baj velem, van néhány egészségügyi problémám. Sok vizsgálaton részt vettem már, és remélem, az orvosok rájönnek, mi is a baj. Köszönöm a támogatást” – írta egy közösségi oldalra az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top