Sztárok

Elkényeztetett gyerek? Hajót kapott szülinapjára Jolie hétéves fia

Hétéves lett Angelina Jolie és Brad Pitt örökbe fogadott fia, Pax. A kisfiú nem számítógépes játékot, mp3-lejátszót vagy legót kapott szülinapjára, hanem legnagyobb vágyát teljesítették a szülei: egy napra kibéreltek neki egy hajót.

Jolie és Pitt egy hete utaztak el a gyerekekkel, mint most kiderült: Párizsba. Pax ott ünnepelte hetedik születésnapját, és ajándékként egy napig csak az övé lehetett a Josephine nevű hajó. A szülők, valamint a kilencéves Maddox, az ötéves Zahara, a négyéves Shiloh és az ünnepelt Pax a Szajnán hajókázva ünnepelték a fiúcska szülinapját. „A hajót színes lufikkal díszítették fel, és este egy hatalmas szülinapi torta is előkerült. A gyerekek apukája, Pitt végigkamerázta az egész napot. A kislányok a kilátásban gyönyörködtek, míg a fiúk anyjukkal körbejárták a hajót, és mindent kíváncsian megnéztek” – írta egy francia lap. 

Elkényeztetett gyerek? Hajót kapott szülinapjára Jolie hétéves fia

Az ünnepségen azonban nem voltak ott a kétéves ikrek – akiket a szülők a bulvárlapok szerint egy betegség miatt rejtegetnek –, Vivienn és Knox. A hírek szerint Jolie új filmjének december 10-ei premierjére visszautazik Amerikába, de a család Franciaországban marad. Itt töltik majd a karácsonyt is. Arról nincs információ, mikor tér vissza a család Budapestre, de a hírek szerint még legalább két hónapnyi munkája lenne Magyarországon a sztárnak.

Elkényeztetett gyerek? Hajót kapott szülinapjára Jolie hétéves fia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top