Sztárok

Megmutatta magát Damu új barátnője

A Blikk úgy tudja, Damu azt mondta a rendőröknek, hogy féltékenység miatt vesztek össze Tímeával. Tegnap este , amikor a színész szabadult a Bors szerint új barátnője is jelen volt.

Hol van Damu állítólagos új barátnője?Damut másfél hete volt barátnője, Tímea feljelentette, nemi erőszakkal és testi sértéssel vádolja. A kiszivárgott információk szerint Damu azt nyilatkozta a zsaruknak, hogy azért vesztek össze volt barátnőjével, mert amikor a nő megtudta, hogy a már új barátnője van és végleg leakarja zárni kettejük kapcsolatát, féltékeny lett. Ez az állítás azonban két okból is furcsa. Az egyik, hogy ha Tímea a mai napig ragaszkodik Rolandhoz és féltékeny az új barátnőre, akkor miért kérte a színész rajongói klubjának vezetőjét szeptember 28-án arra, hogy azonnali hatállyal törölje az oldalról a Rolandról és róla készült közös fotókat? Sokan azonban furcsálták, hogy a színész majd kéthetes pokoljárása alatt miért nem jelentkezett az új kedves és védte meg Damut? Nos a Bors szerint a Regina nevű hölgy tegnap este a szabaduláskor a börtön kapujánál várta új kedvesét…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top