Sztárok

Kislányt vár a TV2 játékosa

Hét és fél hónapos terhesként szerepelt a TV2 40 milliós játszma kvízműsorában Vargáné Som Evelin. A hivatásos katonaként dolgozó kismama nagyon izgult az adás előtt.

Evelin és párja, István volt a tegnap esti 40 milliós játszma egyik versenyzőpárosa, sajnos azonban üres kézzel távoztak a stúdióból. Pedig a hivatásos katona szerelmespárnak jól jött volna a nyeremény, mivel nyáron volt az esküvőjük. „Nagyon érdekes történet a miénk, mert egy nappal a lagzi előtt tudtuk meg, hogy kisbabánk lesz. Így dupla öröm volt számunkra a házasság kötésünk. Még az sem rontotta el a kedvünket, hogy szakadt az eső.” Evelin egyébként katona lévén nem egy ijedős nő, de azért a kvízműsor előtt bizony ő is izgult. „Már napokkal az élő adás előtt nagyon izgatott voltam, és ezt a baba is érezte, egész nap forgolódott a pocakomban.” A házaspárnak eddig nem nagyon volt lehetősége felkészülni a baba érkezésre, ennek egyik legjelentősebb oka, hogy a picurka csak két és fél héttel ezelőtt helyezkedett úgy, hogy az ultrahangon látni lehessen: kislány lesz.

Fotó: TV2/Gazdag Éva
Fotó: TV2/Gazdag Éva

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top