Sztárok

Visszalépett az örökbefogadástól a Story TV sztárja

A brit újság arról számolt be hétvégén, hogy a Született feleségek sztárja, Eva Longoria egy haiti árvát szeretne örök befogadni. Sandra Bullockhoz hasonló ő is így akart "vigasztalódni" a válás után.

Visszalépett az örökbefogadástól a Story TV sztárja„Egyelőre nem készül örökbe fogadásra Eva, de való igaz, hogy amikor rendben volt a házassága, szerettek volna adoptálni egy kisbabát” – nyilatkozta egy névtelen forrás a People magazinnak. „Az is tény, hogy eldöntötte a válás után, amilyen gyorsan csak lehet, családot szeretne alapítani. Most a munkája tartja benne a lelket és a rajongói. Nincs mit szépíteni, egyszerűen összeomlott. Tényleg azt gondolta, Tony a legjobb férj, akit kaphat az élettől. Álmában sem gondolta, hogy a legjobb barátnőjével csalja meg. De továbbra is azt hiszi, hogy Tony jó ember, és a legjobbakat kívánja neki a jövőben” – kotyogta ki az amerikai magazinnak Eva egyik barátja

 

 Született feleségek, minden hétköznap este a Story TV4! műsorán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top