Sztárok

Gregor Berni, Bálint Toncsi és a pénz

Ahány ház, annyi szokás – tartja a régi mondás, s igaz ez arra is, hogy egy nő mennyire legyen önálló anyagilag. Két hazai sztárhölgyünk, Gregor Berni és Bálint Toncsi két teljesen különböző nézetet képviselt – egészen eddig.

Gregor Berniről sokan sokfélét írtak és mondtak mostanában viharos magánélete miatt, de azt nem lehet rá mondani, hogy érdekből szeretne. Ugyanis közismerten ő tartotta el harmadik férjét, a sámán Somogyi Istvánt, és most, hogy válófélben vannak, még Berni fizeti a férfi albérletét. Sőt nem is akármilyen albérletet vett ki urának; egy budai panorámás lakásban tengődik a megcsalt férj. Berni, amióta az eszét tudja, dolgozik, évekig ő volt a családfenntartó.

De vajon mi a helyes? Tényleg ennyire felcserélődtek a női és férfi szerepek, hogy a nők már nemcsak nadrágot hordanak, de el is tartják a családot? Vagy igenis minden nőnek kell hogy legyen valamilyen munkája, keresete, hogy ne járjon úgy, ahogyan Bálint Toncsi a közelmúltban… 

Bálint Toncsi évekig otthon volt kislányával, Liliennel, párja mindenben támogatta, segítette. A rideg valóság akkor jött el Toncsi számára, amikor Földesi-Szabó Lászlóval szakítottak. Mert ezzel nem csupán a kapcsolatnak, de a gondtalan életnek is vége szakadt… Toncsi kénytelen volt egy a korábbinál kisebb lakásba költözni a gyermekével, s visszatért a színpadra, negyvenperces szexis showműsort készít, hogy eltartsa imádott kislányát…

 

 
Gregor Berni, Bálint Toncsi és a pénz
Gregor Berni, Bálint Toncsi és a pénz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top