Sztárok

Milliomosok akarják Kiss Ramónát?

Tóth Norberttel való szakítása óta számos olyan híres és kevésbé híres férfiú akad, aki szívesen kerülne közelebbi kapcsolatba a Barátok közt sztárjával, Kiss Ramónával. Azt beszélik, két igen gazdag úriember is kinézte magának a szépséget, aki azonban még nem kötelezte el senki mellett magát.

Szinte nincs olyan férfi, akinek ne akadna meg a szeme a Barátok közt csinos Zsófiján, azaz KissMilliomosok akarják Kiss Ramónát Ramónán. A szépsége mindenkit elvarázsol: állítólag sokan szeretnének vele járni.

– Ramóna gyakorlatilag minden férfi álma. Szívesen járna vele két ismert milliomos is, akik már korábban is próbáltak udvarolni neki. Most, hogy facér lett, pedig pláne meg akarják kaparintani maguknak – mondta el egy névtelenségbe burkolózó, ámde jól értesült informátor. Ramóna azonban korábban tagadta, hogy gazdag férfiak csapnák neki a szelet.

– Megtisztelő és egyben vicces is számomra, hogy ezekkel a férfiakkal említenek együtt. De semmi nincs közöttünk – mondta a Barátok közt sztárja egy éve, amikor még a focista Tóth Norbert kedvese volt.

Nem tudni, hogy mi az igazság, de az valószínű, hogy egy ilyen csinos lány nem sokáig marad majd egyedül…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top