Sztárok

A legbotrányosabb celebperek

Elkeseredett küzdelem veszi kezdetét hamarosan a bíróságon Damu Roland és egykori kedvese, Palácsik Tímea között. Damut már három ügyvéd képviseli. A történet szomorú, de sajnos nem egyedi; az elmúlt esztendőkben sztárok tucatjai álltak a bíró előtt ítéletre várva. Vitáztak gyereken, pénzen, jó hírnéven is.

Sakk-matt helyzet
Damu Roland minden követ megmozgat, hogy bebizonyítsa a bíróságon ártatlanságát. A TV2 időközben elbocsátott sztárja ugyanis azt állítja, nem erőszakolta és verte meg volt kedvesét, Palácsik Timit, sőt éppen ellenkezőleg, a lány támadt rá. Minden bizonnyal nagy harc indul hamarosan a felek között, Damu Roland pedig biztosra akar menni, immár három védőügyvédje van. Tímea szemtanúk többször volt tele kék-zöld foltokkal, de a nemi erőszakot állítólag nem tudja bizonyítani, hiszen rendőrségi források szerint, ha történt is köztük szexuális aktus, az nem fejeződött be, erre utaló jelet ugyanis nem találtak.

Damu Roland és Timi a Mr és Mrs műsorban
Damu Roland és Timi a Mr és Mrs műsorban
Fotó: Sanoma Archív/press.Tv2.hu


Nem kegyelmezett neki a törvény

Hasonló helyzetbe került sok évvel ezelőtt a világhírű ökölvívó, Mike Tyson. Őt 1992-ben ítélték háromévnyi letöltendő börtönbüntetésre, mivel megerőszakolt egy tizennyolc esztendős szépségkirálynőt, Desiree Washingtont. Tyson később azzal védekezett, hogy a fiatal szépség önszántából ment fel hozzá, izgatta, és csak ő tehet róla, hogy nem tudta később leállítani magát. Szabadulása után egyébként újra hasonló ügybe keveredett, de akkor a vádló nő végül visszalépett…

Desiree Washington
Desiree Washington – Forrás:dagbladet.no
Tyson a rendőrségi fotón
Tyson a rendőrségi fotón


Hiába mondták ki, hogy ártatlan, nevét örökre bemocskolták

Minden idők legnagyobb port kavart bírósági szexügye Michael Jackson nevéhez fűződik. A néhai pop királyát öt éve vádolták meg azzal, hogy kiskorú fiúkat zaklatott szexuálisan. (Korábban már volt egy gyermek, akiknek a szülei szintén vádat emeltek a sztár ellen, de később visszaléptek…) Ám 2005-ben Jacko nem úszta meg a nyilvános megaláztatást. Tíz pontban emeltek vádat kiskorúval szemben elkövetett szeméremsértés címén Michael Jackson ellen, akit gyerekrablást célzó összeesküvéssel, jogtalan fogva tartással, zsarolással is vádoltak, valamint hogy kiskorú áldozatát alkohollal kínálta, hogy elérje a célját.Végül egy pontban sem találták bűnösnek, de nevét örökre meghurcolták.

A legbotrányosabb celebperek

Egy pénzéhes feleség bosszúja
A közelmúltban a bíróságon csatázott exnejével Michael Douglas is. Sokak szerint szívtelen lépés volt Diandra Douglas részéről, hogy bíróság elé rángatta exférjét. A volt asszony azzal érvelt a bíróságon, férjével megegyeztek a válásukkor, hogy minden olyan film nyereségét elfelezik, amit Douglas a házasságuk alatt forgatott.

Diandra Douglas
Diandra Douglas

Diandra a válás idején ennek megfelelően hatalmas összeggel, sok-sok millió dollárral lett gazdagabb, de úgy tűnik, ez is kevés az elhagyott asszonynak. Diandra volt férje Tőzsdecápák 2 című filmje után szeretett volna pénzt kapni, mondván, az első részt még a házasságuk alatt forgatta Douglas… A bíróság azonban elhajtotta a bosszúszomjas asszonyt. 

Egy tragikus ügy tragikus vége
Kamarás Ivánt DNS-tesztre kötelezte egykori kedvese, Lendvai Katalin, mert az asszony azt állította, hogy a sztár a fia édesapja. Kiderült, hogy igaza van, egyúttal gyerektartást követelt. Később a színész visszavágott: Kamarás azért fordult a bírósághoz, mert úgy ítélte meg, hogy fia, Zalán Tormás édesanyja 2007-es nyilatkozatai sértették a jó hírnevét…

Kamarás Iván
Kamarás Iván
Fotó:Sanoma Archív/Steindl Gabriella
Kamarás Tormás
Kamarás Tormás
Fotó: Sanoma Archív/Gálos Samu Mihály

Lendvai Katalin időközben tragikus hirtelenséggel elhunyt. Akkor már a színész Amerika és Magyarország között ingázott, de a hírek szerint többször meglátogatta gyermeke anyját a kórházban. „Jelen pillanatban Tormás édesanyja testvérének a gondozása alatt áll. Ez nem azt jelenti, hogy  Kamarás lemondott volna a gyerekről. A jogszabályok értelmében az egyik szülő halála esetén automatikusan a másikat illeti meg a teljes felügyeleti jog. A kisfiúnak Kamarás az egyetlen jogosult törvényes lépviselője. Kamarás Iván egyébként Katalin halála napján is itthon tartózkodott, elbúcsúzott tőle” – mondta nyáron a TV2 Mokkájában a színész jogi képviselője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top