nlc.hu
Sztárok
Donort keres Kylie Minogue!

Donort keres Kylie Minogue!

Mindenképpen kisbabát szeretne Kylie Minogue. Az énekesnő donort keres, aki egészséges petesejtet ajándékozna neki, hiszen mellrákja és az azt követő kemoterápiás kezelés miatt az ő petesejtjei már nem termékenyek.

Donort keres Kylie Minogue!Családot akar modell szerelmével a negyvenkét esztendős Kylie Minogue. Érthető a csinos popénekesnő vágya, hiszen a karrierjében már mindent elért, ráadásul öt esztendővel ezelőtt az elmúlás szele is megérintette, hiszen mellrákot diagnosztizáltak nála, tehát pontosan tudja, hogy a család mindennél fontosabb… Kylie képes kihordani egy kisbabát, de nincs életképes petesejtje, amit kedvese hímivarsejtjeivel meg lehetne termékenyíteni. Éppen ezért a popsztár donort keres.
– Szükségem van egy egészséges petesejtre a kisbabához. Hiszem, hogy teljesülni fog a vágyam, és egy egészséges babám születik majd – mondta el egy interjúban Kylie, aki hasonló cipőben jár, mint Michael Douglas. A színész ugyanis nemrégen jelentette be, hogy feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal harmadik gyereket terveznek, de Douglas hímivarsejtjei nem életképesek a kemoterápia miatt.
Megkérdeztük dr. Balogh Istvánt, a Krio Intézet vezetőjét, hogy mekkora esélye van annak, hogy Douglaséknek babájuk születik.
– Douglas esetében megoldás lehet, ha a spermát mondjuk a kemoterápia előtt lefagyasztották, így pont ugyanannyi esélyük van, mintha természetes úton próbálkoznának, és Douglas egészséges lenne. Azért fontos, hogy a kezelés megkezdése előtt megtörténjen a lefagyasztás, mert a kemoterápia mellékhatása, hogy a spermaszám drasztikusan lecsökken, vagy inkább lenullázódik. Ugyanez igaz a petesejtre is. Ha nem történt lefagyasztás korábban, akkor a petesejtdonor ott valóban megoldás – mondta el Balogh doktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top