Sztárok

Miért torzították el Bereczki Zoltánt?

Alig lehet ráismerni Bereczki Zoltánra új lemeze plakátján. Az énekest ugyanis úgy kiretusálták a fotón, hogy olyan, akár egy jól megfestett portré.

Bereczki Zoltán azon előadók egyike, aki a musicalt és a Budapesti Operettszínházat kedvelő közönség körében évek óta töretlen sikereket és eredményeket tudhat magáénak. Több mint 150 ezer eladott album, arany- és platinalemezek – az elmúlt évek egyik legsikeresebb zenei formációja köthető az ő és felesége, Szinetár Dóra nevéhez.

Miért torzították el Szinetár Dóra férjét?

Magas, vékony, a hölgyek többsége szerint kölyökképű, helyes férfi Bereczki Zoltán. Ám új lemeze plakátjain egyrészt sokkal idősebbnek is tűnik saját koránál, másrészt pedig mintha nem is önmaga lenne. Bereczkit a fotókon túlságosan is kiretusálták, ami teljesen értelmetlen volt, hiszen az énekesnek mindig színpadképes a megjelenése, híresen sokat ad magára, szükségtelen volt számítógéppel ennyire átszínezni, átfaragni, sokak szerint valósággal eltorzítani az arcát. Lehet, hogy egy kedvesen, helyesen mosolygó Bereczki egy természetes arcszínnel valóban természetesebb, hihetőbb, megnyerőbb lett volna…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top