Sztárok

Szétbotoxolták Jolie-t és Pittet – fotó

Szinte viaszbábunak tűnt Angelina Jolie és Brad Pitt a színésznő új filmje, a Turista premierjén. A sztárpár gyönyörűen festett, de a kritikusok szerint nem valóságosan néztek ki. Megkérdeztünk egy neves magyar kozmetikust, hogy mitől néz ki Angelina és Brad ennyire simának.

Földig érő fehér, kasmír Versace-ruhában parádézott szerelme, Brad Pitt oldalán Angelina Jolie a Turista című Szétbotoxolták Jolie-t és Pitt-tet-fotófilmje premierjén. Jolie és Pitt gyönyörűen festettek, ahogy egymásra mosolyogtak a vörös szőnyegen, talán valószínűtlenül is szépek voltak… Több jelenlévőnek ugyanis az volt a véleménye, hogy a pár úgy festett, mintha viaszszobrok lennének a Madame Tussaud-panoptikumban. Mindketten túl feszesek, simák voltak, egyetlen bőrhiba vagy ránc sem látszott az arcukon, ahogyan mosolyogtak. Megkérdeztünk egy vezető magyar kozmetikust, aki szerint a Botox lehet az oka annak, hogy a pár ennyire kisimult.
– Nehéz egy kép alapján ítélkezni, de valóban valószerűtlenül simák mindketten. A Botox injekció a Clostridium Botulinum „A” típusú baktérium által termelt idegméreg tisztított és hőkezelt hatóanyaga.
Pontosan a megfelelő mimikai izomba és megfelelő mennyiségben beadva 4–6 hónapos átmeneti időre gátolja az arcon a ráncok kialakulásáért felelős mimikai izmokat. Sok hollywoodi sztár él ezzel a módszerrel, valószínű, hogy Angelina és Brad is ezzel simult ennyire ki – mondta el Fisher Móni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top