Sztárok

Szíj Melinda ellen fordultak az emberek?

Noha a nézői szavazatok legutóbb tovább juttatták a Megasztárban, egyre többen fordulnak el Szíj Melindától. A tegnap esti Aktívban feltett kérdésre többen azt válaszolták, hogy nem megérdemelten jutott a döntőbe.

Szíj Melinda ellen fordultak az emberek?Az énekesnőtől sokan elpártoltak, és úgy tartják, már nem igazán van helye a Megasztárban. Ráadásul a Megasztár zsűrije szerint is ő volt legutóbb a leggyengébb énekes, és a tegnapi Aktívban sem kímélték: azt a kérdést tették fel a nézőknek, hogy megérdemelten jutott a döntőbe Szíj Melinda? A többség szerint nem! Melinda nehezen viseli a stresszt, és görcsösen ragaszkodik ahhoz a szerephez, amibe már jó ideje belekényszerítette magát.

„Nem csak a zsűri, a közönség is hallotta, hogy Melinda ismét gyengén teljesített. Meg is fagyott a levegő a stúdióban, amikor kiderült, hogy a szavazók szerint mégis ő a legjobb. Ráadásul nem könnyű vele. Egyáltalán nem csapatjátékos, és nem alkalmas rá, hogy elbírja a rá váró nagy hajtást, ha ő nyerné meg a versenyt – árulta el egy stábtag. – A közönség magasról tesz a zsűri szakmai véleményére. Melindát nem csak az énektudása repítette a legjobb négy közé…” – tette hozzá.

A szakember szerint érhető a kezdeti rajongás Szíj Melindáért, ugyanakkor könnyen lehet, hogy ez nem tart majd soká. „Melinda a nép gyermeke minden tekintetben, természetes, hogy odáig vannak érte. Ám ez egyik pillanatról a másikra megfordulhat” – fejtette ki dr. Csides Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top