Sztárok

Látszik a kor Claudia Schifferen – fotó

Claudia Schiffer is részt vett a British Fashion Awards nevű divatgálán, és bizony sokan felkapták a fejüket a modell külsejét látva. Egyrészt a természetesen is szép Claudia szokatlan módon, s talán előnytelenül sok sminket viselt, és arcát közelről megnézve, bizony látszik, hogy ő is élt a Botox kínálta lehetőségekkel.

Látszik a kor Claudia Schifferen-fotóKarrierje csúcspontján Claudia Schiffert a világ egyik legszebb nőjének és legjobban fizetett modelljének tartották, több száz címlapon szerepelt szerte a világon. Claudia mindig is híres volt természetes szépségéről, már-már földhözragadtságáról, alig sminkelte magát, a civil életben mellőzte a mesterséges dolgokat: soha nem volt póthaja, műkörme vagy műszempillája. Ám úgy tűnik, a háromgyermekes édesanya is halad a korral, illetve a kor az, ami változásra késztette: a napokban egy divateseményen nagyon erős sminkben jelent meg, ami vagy tíz évvel öregítette. Arról nem beszélve, hogy Claudia arca túlságosan is merev volt, szinte nem is látszott a mimikája, ami sokak szerint egyértelmű jele annak, hogy Botox-kezelésen esett át. Nem tudni, hogy mi az igazság, hiszen Claudia hallgat, ahogy hozzá hasonlóan a többi kivasalt híresség is, de abban sokan egyetértenek, hogy Schiffer természetes valójában, még ha természetes módon látszik is rajta, hogy mennek felette is az évek, sokkal szebb, mint ahogyan a gálán megjelent.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top