Sztárok

Megmutatjuk Celine Dion ikreit! – fotó

Megengedte a Hello magazinnak, hogy lefotózza újszülött ikerfiait Celine Dion. A kanadai popsztár büszkén mutatta meg a világnak a kisfiúkat, akik állítása szerint a legnagyobb szerelem gyümölcsei.

Megmutatjuk Celine Dion ikreit!-fotóBüszkén pózol két hónapos ikerfiaival, Nelsonnal és Eddyvel a kanadai Hello magazin címlapján Celine Dion. A popsztár októberben adott életet a kicsiknek, nem teljesen komplikációmentesen, hiszen nem sokkal a szülés előtt elájult és vérezni kezdett. Ám szerencsére már az anyuka és a kicsik is jól vannak. Celine szerint a két fiúcska a legnagyobb szerelem gyümölcse. „Azért ilyen szép és tökéletes ez a két kis emberke, mert az apukájuk és az anyukájuk mindennél jobban szereti egymást. Fantasztikus családunk van!” – mondta el Dion.

Az énekesnő állítólag jókora összeget kapott a magazintól a fotók közlésért, de korántsem akkorát, mint annak idején elsőszülött fiáért, Renée Charlesért. Megkérdeztünk egy szakértőt, hogy mi lehet az oka annak, hogy már nem ér annyit Dion.
– Egy sztár értékét mindig az határozza meg, hogy mennyit szerepel, mennyire érdekes, mennyi lapot lehet vele eladni. Celine az utóbbi években nem szerepelt annyit, talán ez is közrejátszhat abban, hogy kevesebbet fizettek neki – mondta el Mitruczky Kinga sztárfotós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top