Sztárok

Terhesen rúdtáncolt a sztár – videó

Alaposan megdöbbentette rajongóit Christina Applegate. A Rém rendes család egykori sztárja ugyanis nagy hassal, terhesen pörgött a rúdon. Rengeteg felháborodott édesanya szerint a sztár gusztustalanul mutatott.

Új divat hódít a családanyák és fiatal nők körében: a rúdtánc. Pirner Alma sztriptízvilágbajnok iskolájába nők tucatjai járnak, hogy mozogjanak, s közben elsajátítsák a szexis, a férfiak számára roppant izgató mozgáskultúrát.

Christina Applegate, a Rém rendes család Kelly Bundyja is hódol eme szenvedélynek, sőt még nagy hassal, terhesen is rúdra pattan. A világsztár egy dvd-n pörög.  A felvétel, amelyen a korábban mellrákkal műtött színésznő egy szál forró nadrágban, rövid topban látható és nagy hassal tekereg a földön és a rúdon, nagy felháborodást keltett világszerte. Noha csak egy rosszul elsült poénról van szó, számos édesanya szerint  a felvétel gusztustalan és nagyon veszélyes, ezért senkinek sem ajánlják, hogy kipróbálja a mozdulatsort. Az orvos is óva int arról, hogy kipróbálják a várandós mamák. 

– A terhesség nem betegség, mozogni lehet, sőt ajánlott is. Ám én a afféle akrobatikától inkább óva inteném a leendő édesanyákat. Egyetlen rossz mozdulat… és nagyot lehet esni – mondta el dr. Máthé Attila. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top