Sztárok

Üzletembert szeret Liptai Claudia?

Azt suttogják Liptai Claudia környezetében, hogy a TV2 sztárja újra szerelmes. Sokan azt is tudni vélik, hogy Claudia üzletembert szeret.

Üzletembert szeret Liptai Claudia?A Mokka műsorvezetője állítólag sokáig kérette magát, de megérte, hiszen valósággal kivirágzott az új kapcsolattól. Claudia választottja a hírek szerint nem sztár, hanem egy jóképű, tehetséges üzletember, aki mindent megtesz, hogy a Mokka és a Megasztár műsorvezetője életébe visszahozza a boldogságot és a reményt arra, hogy igenis létezik olyan kapcsolat, ami nem jár együtt lemondással, fájdalommal vagy a másik elvesztésével.

Claudia igen mozgalmas időszakon van túl a szerelmek és érzékek terén, miután elvált élete nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól.  Daróczi Dávid volt kormányszóvivő volt a kedvese, aki tragikus körülmények között elhunyt, öngyilkos lett. Aztán számos férfival hírbe hozták, például egyik kollégájával, ám ezt a viszonyt Claudia tagadta.

A pszichiáter szerint Claudiának újra meg kell tanulnia bízni a férfiakban, de dr. Csides Kata szerint ez sikerülni fog neki.

– Sokat csalódott már, de van annyira erős nő, hogy feldolgozza a vele történteket – mondta el a szakember. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top