Sztárok

Dukai Regina póthaj nélkül – fotó

Dukai Regina felkapott divatmodell és tehetséges énekesnő. A szépség már jó ideje szerepel különböző magazinokban és műsorokban, de a napokban előkerült egy fotó, amin szinte rá sem lehet ismerni; karrierje kezdetén készült.

Szép arcú, rövid hajú, mosolygós fruska látható azon a képen, ami esztendőkkel ezelőtt készült Dukai Regináról. A modell és műsorvezető a képen talán még húszéves sincs, és teljesen másképpen fest, mint napjainkban.

Noha Regina korábban is csinos lány volt, nemhiába választották meg Coca Cola Ezüstlánynak annak idején,  de azt el kell ismerni, hogy a hosszú haj jobban áll neki. Igaz, Regina hosszú, gyönyörű haja egy icipici csalással ilyen feltűnő, hiszen Zimány Lindához hasonlóan neki is póttincsei vannak. Regina fodrásza, Potyó József szerint a fiatal modell arcához, karakteréhez sokkal jobban illik a hosszú haj.

– Regina nagyon szép lány, és a hosszú, gyönyörű haja a koronája. Úgyhogy szerintem inkább a mostani képeket nézegessék róla – mondta el Potyó. 

Dukai Regina póthaj nélkül-fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top