Sztárok

Így tartja meg a férjét Gisele Bündchen!

Gisele Bündchen elárulta, hogy szerinte mi a hosszú házasság titka. A modell azt állítja: a lényeg, hogy egy feleség a gyerek születése után se hanyagolja el az urát.

Gisele Bündchen mindent elkövet, hogy megtartsa szívtipró férjét, Tom Bradyt. Hiába a világ legszebbnek tartott nője és legkeresettebb modellje, még neki is különböző praktikákra van szüksége ahhoz, hogy ébren tartsa a lángot.
– A családom a legfontosabb számomra! Nem akarom, hogy a férjem úgy érezze, hogy elhanyagolom őt. Ezért minden héten egyik este randizunk, és olyankor jól kibeszéljük magunkat és csak egymásra figyelünk. Hiszem, hogy egy férfinak szüksége van arra, hogy a felesége éreztesse vele, hogy mennyire vonzónak látja még mindig – mondta el Bündchen.

A topmodellel bizonyára számos családterapeuta és pszichológus is egyetért, hiszen egy friss statisztika szerint a válások, félrelépések jó része azért történik, mert a kisbaba születése után a férj sok esetben úgy érzi, hogy kedvese elhanyagolja, és már nem elég fontos az asszony számára.

Így tartja meg a férjét Gisele Bündchen!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top