Sztárok

Undorító! Halálhírét keltették Douglasnak

Meglehetősen gyomorforgató hírt keringett az interneten, miszerint Michael Douglas meghalt. Az egyik amerikai lap pedig azt közölte, hogy már a halálra készül. Azonban szó sincs erről, sőt, Michael sokkal jobban van!

Úgy tartja a mondás, hogy akinek a nekrológját írják, miközben még nem halt meg, sokáig fog élni. Így legyen! Merthogy a minap sokkoló hír került fel az internetre, miszerint a gégerákkal küszködő Michael Douglas tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Rajongóit sokkolta a kiírás, és szerencsére egy szó sem volt igaz belőle, később el is tűnt az ominózus oldalról…
Nem ez az első rosszindulatú írás Douglas állapotával kapcsolatban. Az amerikai Globe magazin legfrissebb számában címlapján közli, hogy Douglas a saját temetését szervezi, megírta a végrendeletét, és már azt is eldöntötte, hogy hamvait hova szórják majd szét. Szerencsére ez sem tűnik igaznak, ugyanis éppen ma készült friss kép a sztárról, amint New York utcáin sétálgat, és szerencsére kifejezetten jó formában van!

Maga Douglas is így fogalmazott:
– Imádok élni és nem adom a bőrömet olyan könnyen! – mondta nevetve. 

Undorító!Halálhírét keltették Douglasnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top