Sztárok

A meztelen igazság! Miért vetkőznek a hírességek?

Miközben itthon többnyire csak a nyuszis magazin címlapján mutatják meg a meztelen valóságot a hírességek, addig Amerikában több magazin is címlapon közöl egy-egy aktfotót hírességekről. De a világsztárok nem feltétlenül a pénz miatt dobják le ruháikat...

Új filmjüket reklámozzák
Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway amerikai színészek az Entertainment Weekly című magazin címlapján ölelkeznek együtt meztelenül. A fotókat új közös filmjük, a Love and other drugs kapcsán készítette róluk a lap. „Színészek vagyunk, ez hozzátartozik a munkánkhoz. Aki egy ilyen kép kapcsán találgatni kezd, hogy »jaj, mi lehet köztük«, az meg is érdemli, hogy ezen agyaljon” – nyilatkozta Jake.

A meztelen igazság! Miért vetkőznek a hírességek?

 

Addig akarta megmutatni a testét, amíg fiatal
A lány, akiről senki sem tudja, hogy igazából miről híres, de híres. Ő Kim Kardashian, aki mindent megmutatott magából. A W Magazin címlapján ugyanis ő feszített néhány hónapja anyaszült meztelenül. A magazin azért kissé cenzúrázta a képet, az intim részeket eltakarták. „Nincs mit szégyellnem a testemen, nem 50 évesen vetkőztem, szóval nem hiszem, hogy gond lenne ezzel” – mondta a nem éppen az eszéről ismert Kim.

A meztelen igazság! Miért vetkőznek a hírességek?

Sokkolni akarták a közönséget
A hazánkban is futó, borzongatóan szexi és félelmetes drámasorozat, a True Blood – Inni és élni hagyni sztárjai pózoltak a Rolling Stone címlapján, méghozzá meztelenül. Anna Paquin, Stephen Moyer és Alexander Skarsgår erotikus pózban takargatják egymás testrészeit. Hogy a kép még izgalmasabb legyen, a sztárokat lefröcskölték művérrel is. Az évadkezdésre így igazán sikerült feltornázniuk a nézőszámot.

A meztelen igazság! Miért vetkőznek a hírességek?

Így üzent Robert Pattinsonnak
Kellan Lutz, a Twilight-filmek sztárja a Men’s Health címlapján pózolt meztelen felsőtesttel. Ő azzal indokolta, hogy elfogadta a felkérést, hogy az egészséges életmódot szerette volna hirdetni az újság hasábjain. Mások szerint azonban Kellan így akart üzenni sorozatbeli „testvérének”, Robert Pattinsonnak, hogy bizony ő is jó pasi és tehetséges is, szóval számoljon vele.

A meztelen igazság! Miért vetkőznek a hírességek?

Ki akart törni
Christina Aguilera szinte teljesen meztelenül állt modellt a júniusi német GQ magazin címlapján. Az interjúban azt nyilatkozta Christina, hogy soha nem érezte magát még ilyen meleg helyzetben, mint a meztelen fotózás alatt. Hát már értjük, miért ment tönkre a házassága… Elég lapos lehetett a szexuális élete, ha egy fotózás volt a legforróbb dolog idén az énekesnő életében.

A meztelen igazság! Miért vetkőznek a hírességek?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top