Sztárok

Nagy meglepetések – 5 sztárbejelentés 2010-ből, ami megdöbbentette a közönséget

Megszűnő sorozatok, hirtelen esküvők, nagy visszatérések… idén is számos hírrel sokkolták a hírességek a rajongókat…

Apa csak egy van
Kiket sokkolt: a női drukkereket
Sokkmérték: 10/8

Idén júliusban világszenzációt keltett, hogy a portugál fociász, Cristiano Ronaldo a honlapján beismerte: apa lett.
Fura körülmények között lett apa Cristiano Ronaldo. A huszonöt esztendős focisztár, akit a világ egyik legkívánatosabb férfijának tartanak, és gyakorlatilag bármelyik nőt megkaphatná a földkerekségen, egyszer csak váratlanul bejelentette, hogy egy kisfiú apja lett. Habár Ronaldót intim viszony fűzte Kim Kardashianhoz és Paris Hiltonhoz, valamint Imogen Thomas valóságshow-sztárhoz és Marija Sarapova teniszezőnőhöz, mégsem egy híresség, hanem egy amerikai civil nő szült neki gyereket. A kisfiút azóta a focista anyja, a nagymama neveli Portugáliában.

Ronaldo fia decemberben volt kint először apja meccsén

Ronaldo fia decemberben volt kint először

apja meccsén

És ő csókot dobott gyerekének
És ő csókot dobott gyerekének


Még a Hannah Montana sem tart örökké?

Kiket sokkolt: a tini és gyerek rajongókat
Sokkmérték: 10/4

Már egy ideje folytak a találgatások, hogy az egyre inkább lázadó, a szexualitást hangsúlyozó Miley Cyrus meddig képes még magára ölteni a tinisztár Hannah Montana szerepét, amikor idén januárban a sorozatsztár nagy bejelentést tett. „Ez az utolsó évad, amit forgatunk. Még egy évet kapnak a rajongók Hannah Montana életéből. Utána már csak Miley Cyrus létezik majd. Szerintem kinőttem a szerepet” – mondta a Disney-sztár, aki sokkolta a gyerekeket a bejelentésével.

Nagy meglepetések – 5 sztár bejelentés 2010-ből, ami megdöbbentette a közönséget

Az év esküvője és az év gyermekáldása
Kiket sokkolt: A két színész rajongóit és az ellenségeiket is
Sokkmérték:
10/9
Egészen júliusig Penelope Cruz és Javier Bardem azt sem erősítették meg, hogy együtt járnak, majd hirtelen bejelentették: szűk családi körben a Bahamákon összeházasodtak. A két Oscar-díjas színész azóta sem szívesen beszél a magánéletükről. Viszont tagadni nem tudták, miért volt olyan fontos számukra a nász: Penelope hasa pár héttel a menyegző után gömbölyödni kezdett. És az esküvő hírét még nagyobb bejelentéssel tetézték: babát várnak.

Nagy meglepetések – 5 sztár bejelentés 2010-ből, ami megdöbbentette a közönséget


Átvert „jóbarát”

Kiket sokkolt: Akik még hittek abban, hogy igaz szerelem létezik
Sokkmérték: 10/7

Egy jó barátot örökre a szívébe zár az ember. Így vannak ezzel Courteney Cox rajongói is, akik tíz évvel a sikeres sorozat utolsó része után is imádják kedvenceiket. Azt hitték, imádatuk tárgya boldog párkapcsolatban él, ám ez csak a látszat volt. Idén októberben a színésznő bejelentette: 11 év után elválik férjétől. Habár sokáig tagadták, azért csak kiderült, hogy Cox férje már egy ideje csalta asszonykáját mindenféle nőkkel. A színésznő annyira maga alatt volt a válás miatt, hogy még Brad Pitt is felhívta, hogy megvigasztalja.

Februárban még úgy tűnt, minden rendben
Februárban még úgy tűnt, minden rendben

Az év szülője
Kiket sokkolt: Akik láttak minden Így jártam anyátokkal részt, de nem tudták, hogy Neil Patrick Harris meleg
Sokkmérték: 10/2
A kiváló sorozatsztár Neil Patrick Harris – aki nyíltan vállalja homoszexualitását – és párja, David Burtka szülők lettek. A párnak egy béranya hordott ki egy kisfiút és egy kislányt, akik idén ősszel születtek meg. „Hivatalosan is apa lettem! Nagyon izgatott vagyok, de Alyson Hannigan – az Így jártam anyátok Lilyje – sokat segít majd nekem a kezdeti időszakban” – írta Twitter-oldalán a színész.

A kétszeres Emmy díjas, kíváló színész
Neil kiváló, fiatal színész

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top