Sztárok

Új melegbotrány Travoltával

John Travoltát igen kellemetlen helyzetbe hozta kolléganője, Carrie Fisher. A színésznő ugyanis egy havilapban azt nyilatkozta: tulajdonképpen nem érti, hogy John miért nem vállalja fel végre, hogy a saját neméhez vonzódik. Mi ez, újabb lejárató kampány az amúgy is alaposan lejáratott színész ellen?!

Új melegbotrány TravoltávalPár napja még azt is megkérdőjelezték, hogy John Travolta felesége, Kelly Preston valóban terhes volt, az amerikai lapok szerint a sztárnak béranya szült.
Most pedig itt az újabb botrány John Travolta körül.
Carrie Fisher, aki a Csillagok háborúja eredeti epizódjaiban Leila hercegnőt alakította, igen furcsa interjút adott az Advocate nevű magazinnak. A színésznő ugyanis kerek perec kijelentette: John Travolta a saját neméhez vonzódik!
– Igazság szerint mi, akik közel állunk Johnhoz, egyáltalán nem értjük, hogy miért nem vallja be végre, hogy homoszexuális. Mi ugyanúgy szeretjük, elfogadjuk ezt évek óta – mondta el Fisher, aki mellesleg ugyanannak a vallási szektának a tagja, mint Travolta.
Nem tudni, hogy mit szól ehhez a botrányhoz maga az érintett, még nem reagált az interjúra. Némi malíciával szólva Travolta már hozzászokhatott ahhoz, hogy vele kapcsolatban időről időre felmerül, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. Egyszer egy pornósztár is jelentkezett, aki állította, hogy kapcsolatuk volt. Nem tudni, hogy Travoltát hogyan, mikor és miért érte el a „Tom Cruise-effektus”, mindenesetre valamilyen oknál fogva népszerűsége, karrierje mintha mélyrepülésben lenne. Igazi kasszasikerben rég nem láthattuk,  nevével kapcsolatban tragédiák, a fia, Jett halála, és képtelenebbnél képtelenebb történetek merülnek fel csupán.
Vajon mi történhetett e roppant tehetséges színésszel, akinek delejes csípőmozgása miatt egykor nők milliói őrültek meg szerte a világon? 
Tényleg titkokat rejt az élete, vagy pedig egy undorító lejárató kampány áldozata?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top