Sztárok

Stohl elismerte bűnösségét

Elkezdődött ma reggel kilenckor Stohl András pere. A színész-műsorvezető bűnösnek vallotta magát.

Stohl elismerte bűnösségétStohl András a bíró kérdésére válaszolva kijelentette, hogy bűnösnek érzi magát. Mint a történtek előzményeit felidézte, aznap éjjel a színházi előadást követően különböző szórakozóhelyeken nagyobb mennyiségű fehérbort, majd whiskyt ivott, és parkoló autójában ülve az orrán át egy adag kokaint is felszívott. Ezek után rosszul felmérve a helyzetet, „felelőtlen döntést hozva” elindult fóti otthona felé. A végzetes pillanatban hullámzó tudatállapotban csak két csattanást észlelt, ahogy az autók egymásnak ütköztek.
A vádlott meghallgatása során az is kiderült, hogy Stohl a balesetet követően a másik kocsikban ülőknél nem észlelte, hogy valaki is megsérült. Felhívta élettársát, aki néhány percen belül a helyszínre érkezett. A hölgy rövid szóváltás után Stohlt felpofozta. Kisvártatva rá az ittas színész beült élettársa kocsijába és hazahajtott, a rendőrök innen állították elő. A sérülteket időközben a helyszínre érkező mentők ellátták.

A tárgyalást Léhmann Zoltán bíró a tanúk meghallgatásával folytatatta.

Hamarosan exkluzív Stohl András-videointerjút közlünk a  tárgyalásról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top