Sztárok

Gyermekkórházban sírt Aniston

Súlyos beteg kislánnyal forgatott segítő szándékú kisfilmet egy kórházban Jennifer Aniston. A színésznőt nagyon meghatotta a gyerekek őszintesége, szeretete.

Jennifer Aniston a St. Jude gyerekkórházban járt, hogy egy jótékonysági reklámot leforgasson. A színésznő egy rákbeteg kislánnyal látható a felvételeken, a kicsinek egy éve mindössze néhány hetet jósoltak a orvosok, de egy új eljárásnak köszönhetően megmentették az életét. Ezzel az eljárással foglalkozik az említett kórház, aminek Aniston szeretne a reklámmal minél több pénzt gyűjteni. A színésznőt nagyon megérintette a látogatás, könnyek között távozott, és igen szoros kapcsolatot alakított ki a reklámban szereplő kislánnyal, Jordynnal, a forgatások szüneteiben összepuszilgatta a picit.

A szerelemben és párválasztásban híresen szerencsétlen színésznő nagyon vágyik már egy kisgyerekre, és nagy erőkkel keresi a megfelelő partnert.  Még az sem kizárt, hogy örökbe fogad vagy spermadonortól esik teherbe. 

 

Gyermekkórházban járt Aniston

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top