Sztárok

Mi történik? Újabb sztárpár válik!

Lassan minden egyes napra jut egy újabb sztárválás. Most Scarlett Johanssonról derült ki, hogy szakított Ryan Reynoldsszal.

Vagy a levegőben van valami, vagy csöppet felelőtlenül házasodnak a sztárvilágban. Eva Longoria, Christina Aguilera, Courtney Cox vagy Liz Hurley után újabb sztár jelentette be, hogy elválik férjétől.

Scarlett Johansson két évvel ezelőtt ment hozzá Ryan Reynoldshoz. A harmincnégy éves kanadai színész a világ egyik legkedveltebb szívtiprója, a két sztár között tombolt a szenvedély. Ám úgy tűnik, kialudt a láng. „Hosszas gondolkodás után úgy döntöttük, hogy külön folytatjuk az életünket. Hatalmas szerelemmel indult ez a kapcsolat, és szeretettel szállunk ki belőle. Mivel tudjuk,  hogy a szakítást nem őrizhetjük meg magunkban, csak annyit kérünk, fogadják el a döntésünket” – ez áll a hajdani pár közleményében.  Az amerikai Us Weekly című magazin szerint Scarlett volt az, aki kilépett a házasságból, hiszen már jó ideje boldogtalannak érezte magát. „Scarlettet zavarta, hogy rengeteg időt töltenek külön a férjével, akinek egyre fontosabb lett a karrierje. A nő boldogtalan volt már egy ideje, és nem bírta tovább. Ryan szerette őt, de igazán nem tett meg mindent, hogy felesége kedvében járjon, hajtotta a pénzt és a sikert” – mesélte a pár egyik barátja.

Reynolds egy interjúban mindössze annyit mondott, hogy minden akkor változott meg közte és a felesége között, amikor összeházasodtak. 

Mi történik? Újabb sztárpár válik!
Mi történik? Újabb sztárpár válik!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top