Sztárok

Szülinapos sztár – Debreczeni Zita: Érzelmileg zárkózott vagyok

A szexi modell műsort vezet, és közben a kollégáit is fotózza. Debreczeni Zita állandó pörgésben van. Születésnapi beszélgetésünkben azt is elárulta, hogy miért veszekszik Dukai Reginával, illetve hogy mit gondol a "szeretlek" szóról.

Szülinapos sztár - Debreczeni Zita: Érzelmileg zárkózott vagyok– Nagy partikat szervezel a születésnapjaidon?

– Nem szoktam születésnapokat tartani, de büszke vagyok a koromra. Most leszek 29 éves, és alig várom, hogy betöltsem a harmadik ikszet! Tavaly volt először szülinapi bulim, és akkor annyira jólesett, hogy velem foglalkoztak, ezért most is tartok majd.

– Emlékszel, hogy mi volt a legkedvesebb ajándékod?

– Január 6-án van a születésnapom, a kisebbik bátyám pedig Attila, vagyis 7-én van a névnapja. Emlékszem, ha tortát kaptam, akkor anyukám mindig elmondta, hogy hagyjak belőle másnapra is a tesómnak. Apu nehezen bírta feldolgozni, hogy a két fia után a harmadik gyereke lány lett, ezért az ajándékok is mindig elképesztőek voltak. Kaptam tangóharmonikát, kosárlabdát, nadrágtartót. Ez később annyira megmaradt bennem, hogy amikor magamnak kellett ajándékot választani a szolnoki lengyel piacon, baba helyett akkor is automatikusan műanyag krokodilt kértem.

– Mennyire érzed magad tipikus Baknak?

– Nagyon érdekel az asztrológia, és vallom, hogy iszonyatosan jellemző rám a Bakok összes tulajdonsága, ugyanakkor az aszcendensem – az Oroszlán – hatása is érezhető rajtam. Bakként érzelmileg zárkózott vagyok, tőlem nem lehet kitöréseket hallani.

– Ez megnehezítheti a párkapcsolatodat…

– Annyiban mindenképpen, hogy nem mondom ki a „szeretlek” szót, csak nagyon ritka esetben. Arra is szükségem van, hogy sok időt töltsek egyedül.

– Most jelent meg a 2010-es naptáratok Zimány Lindával és Dukai Reginával. Látszólag nagyon jó barátnők vagytok. Sosem szoktatok veszekedni?

– Reginával például zseniálisakat tudunk veszekedni! De ez tök jó, ebből is látszik, hogy a miénk nem csak egy felszínes barátság. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor veszekszünk, utána pedig napokig nem állunk szóba egymással, csak SMS-ezünk. Aztán ha találkozunk valahol, akkor fel sem emlegetjük a történteket, mindig ott folytatódik, ahol abbahagytuk.

– El tudod képzelni, hogy egy pasi miatt is veszekedjetek?

– Nem tudom. Borzalmasan nagy szerelemnek kellene annak lennie, hogy egy barátnővel összevesszek miatta. Szerencsére Regivel teljesen különbözik az ízlésünk a pasik terén, ezért is tartom ezt kizártnak.

– Hány órát vesz el az életedből egy nap, hogy így nézz ki?

– Annyira kevés időm van ilyesmire, hogy el sem hinnéd. Az RTL Klub Havazin című műsorát forgattam most, emiatt sokat kellett utaznom. Közben vannak fotózások is. Fodrászhoz utálok járni, mert addig sem tudok ülni a fenekemen, amíg elkészül a hajam. Kozmetikushoz most készülök, mert már idejét sem tudom, mikor voltam. Diétáznom nem kell, sőt inkább arra vigyázok, hogy ne fogyjak. Alkatilag vagyok ennyire vékony, anyukám is sportolt, és én is tornáztam, sőt karatéztam is.

fotók: Almási J.Csaba
Fotók: Almási J. Csaba

– Fotósként is egyre ismertebb vagy a szakmában. Ki lenne az, akit nagyon szeretnél lencsevégre kapni?

– Nagy álmaim nincsenek, büszke vagyok arra, hogy fotózhattam Kamarás Ivánt, Oszter Alexandrát, Ganxsta Zoleet vagy éppen Tóth Gabit.

– Ivánt könnyű volt fotózni?

– Nem. Szerencsétlen volt a helyzet is, sietett külföldre, és alig volt egy-két órája…

– Modell, fotós, műsorvezető. Melyik választanád, ha csak az egyik lehetnél?

– Lennék most még kicsit mind a három, aztán majd elsősorban fotós. Elvégeztem egy iskolát, de most készülök egy újabbra. Egyébként marketing- és reklámmenedzser is vagyok, de azzal egyelőre nem foglalkozom.

– Amikor téged fotóznak, belekotyogsz, hogy milyen képek készüljenek rólad?

– Igen, de jó, mert amióta fotózom, meg is kérdezik, hogy mit gondolok, vagy kikérik a véleményemet. Volt olyan is, hogy a fotósnak bedöglött gépe, és kölcsönkérte az enyémet.

– Mit kívánsz magadnak 2010-re?

– Elsősorban egészséget magamnak, a családomnak és a barátaimnak. Párkapcsolatilag maradjon minden úgy, ahogy most van, aztán szeretnék egy fotóműtermet is összehozni, hogy ne kelljen mindig másokhoz bekönyörögnöm magam.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top