Sztárok

Felkészült a halálra a világsztár

Hazaengedték a kórházból a súlyos beteg Aretha Franklint. A soul királynője azt mondja, felkészült a halálra.

Felkészült a halálra a világsztárÁttétes hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak ez év elején Aretha Franklinnél. A soul királynője eltitkolta családja és barátai előtt az állapotát, nem akart senkinek sem fájdalmat okozni. Aretha elképesztő méltósággal viseli a betegséget, és minden egyes pillanatnak örül, amit a sors ajándékként ad számára.
A soul királynőjét a napokban hazaengedték a kórházból, és Aretha már alig várta, hogy végre szerettei társaságában lehessen. Egy pillanatra sem engedi el magát, nem sír, megbékélt a sorsával.
– Innentől fogva nekem minden egyes perc ajándék. Boldog vagyok, hogy nagyszerű életem volt, van, és nem fogok összetörni. Felkészültem a halálra, de köszönöm az Istennek, ha úgy dönt, mégis maradhatok még a földön – mondta el Franklin, akiért nagyon szurkolnak rajongói. Ahogyan a másik híres betegért, Michael Douglasért is. A sztárnak gégerákja van, de az orvosok szerint jobbak az esélyei, mint Arethának.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top