Sztárok

Jolie nagyon furcsa ruhában – fotó

Számos kritika érte a divatszakemberek részéről Angelina Jolie legutóbbi ruhaválasztását. A színésznőt az Addams családhoz hasonlították.

Jolie nagyon furcsa ruhában-fotóTérdig érő fekete Versace-ruhában, és hozzá illő kesztyűben vonult végig a vörös szőnyegen Angelina Jolie Berlinben új filmje,  A turista premierjén. A színésznő a divatszakemberek szerint kétségbeejtő látványt nyújtott több okból is. A divatguruk szerint úgy nézett ki, mint Morticia Addams, a híres horrorparódia, az Addams család anyukája, és emellett túlságosan is vékony volt, beesett az arca.

– Angelinát láthatóan nagyon megviselte, hogy sokat dolgozott és utazott az utóbbi időben, és ez nyomot hagyott az arcán. Sápadt volt, és egészségtelen külsejű. Az a ruha pedig egy igazi divatbaleset – így szólt az egyik markáns kritika.

Ám azzal talán nem árulunk el nagy titkot, hogy előnytelen ruha vagy fáradtság ide vagy oda, nők milliói szeretnének Jolie helyében lenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top