Sztárok

Újra szerelmes a sztár

Újra szerelmes Christina Aguilera. A rossz nyelvek szerint a popsztár új választottja biszexuális.

Újra szerelmes a sztárSokan féltik Chrsitina Aguilerát új szerelmétől, Matthew Rutlertől. A férfi ugyanis közel sincs olyan anyagi helyzetben, mint Aguilera, igazság szerint a világsztár asszisztenseként dolgozott, amikor összejöttek. Emellett azt is pletykálják róla, hogy nem csupán a nőket, hanem a fiúkat is kifejezetten szereti. Aguilera egyelőre fittyet hány a pletykákra és a rosszalló megjegyzésekre, de barátai nagyon féltik, hogy élete egyik legrosszabb döntését hozta meg azzal, hogy összeállt Matthew-val.
– Christinát nagyon megviselte a válása, és támaszt keresett. Matthew elhalmozta kedvességgel, úgy tett, mintha törődne vele, és ez elég is volt. De valahogy nem őszinte az egész – mondta el a sztár barátja.

Egyébként nem Aguilera az első sztár, aki alkalmazottjába szeret bele. Britney Spears hozzáment táncosához, majd el is vált tőle, egy másikat pedig állítólag zaklott. Stephanie monacói hercegnő pedig három gyereket szült két testőrének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top