Sztárok

Amerikai sztriptízbárban kapták le a magyar modellt

Rendhagyó fotósorozat készült Bódi Sylviről. A modellt Las Vegasban egy sztriptízbárban fényképezték le.

Amerikai sztriptízbárban kapták le a magyar modelltBódi Sylvi legutóbb Las Vegasban járt, ahol az egyik férfimagazin dögös, alulöltözött fotókat készített róla. A szépség azt mondja, fantasztikus élmény volt a bűn városában tett látogatás, és talán ő maga is bűnbe esett kicsit. 

– Habár a férfiak birodalma, régóta szerettem volna elmenni egy színvonalas sztriptízbárba – magyarázta Sylvi lelkesen. – Kellemes zene, félhomály, finom pezsgők, jó alakú, félmeztelen lányok tekeregnek nagyon látványosan a rudakon meg a csillogó szemű férfiak ölében. Na meg aztán az enyémben is… – kacsintott a szépség. – Úgy vettem észre, hogy a lányoknak tetszik, hogy a sok szőrös férfikéz után egy selymes női combot simogathatnak. De hogy is szokták mondani?! Ami Vegasban történik, az ott is marad – mondta el a Blikknek Sylvi.

A szépség karrierjét, sikerét elnézve akaratlanul is felvetődik a kérdés, hogy mi lesz egy hozzá hasonló lánnyal, ha esetleg megöregszik.

– Ezeknek a lányoknak bizonyos szinten egyenlő a személyes tragédiával, ha már azt érzik, hogy nem elég szépek, nem elég kívánatosak. Azoknak van szerencséjük, akik olyan személyiséggel rendelkeznek, hogy nem csak a külső határozza meg őket – mondta el dr. Csides Kata.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top