Sztárok

Az igazság Ördög Nóri terhességéről

Hetek óta találgatják a sajtóban, hogy vajon tényleg kisbabát vár-e Ördög Nóri. Utánajártunk és kiderítettük, hogy a műsorvezető a hírekkel ellentétben még nincs áldott állapotban.

Egyre gömbölyödő pocakról, ezt takaró laza ruhákról és földöntúli boldogságról beszélnek jó ideje Ördög Nórival kapcsolatban. Ám kiderült, hogy egyedül az utolsó mondat igaz a műsorvezetővel kapcsolatban, a többi nem. Mert Nóri a hírekkel ellentétben még nem vár babát, de nagyon boldog második férjével, Nánási Pál fotóssal.

– Először is Nóra rengeteget dolgozik, ő szerkesztőként is részt vesz az X-faktorban. Biztos vagyok benne, hogy ha tényleg kisbabája lenne, nem dolgozna annyit, mint egy megszállott. Akik élőben látják, azok számára inkább vicces, hogy nagy Nóri hasa. Nemhogy nem nagy, inkább elképesztően lapos. Szó sincs arról, hogy gömbölyödne. Náray Tamás öltözteti az X-Faktorban, és az volt a koncepció, hogy Nóri fiatalos, lendületes legyen, és ebbe belefér olykor egy lazább, bővebb ruha is. Úgyhogy az igaz, hogy szeretnének kisbabát, de még nem jött el az ideje – mondta el név nélkül Ördög Nóri egyik kollégája. 

Az igazság Ördög Nóri terhességéről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top