Sztárok

Rendőrkézre kerültek a szexistennők

Érzékiek, csábosak, szexik, és nagy ívben tesznek a törvényre. Hollywood vadócai valamiért úgy gondolják, bármit megtehetnek büntetlenül. Eddig tévedtek: a rend marcona őrei egy pillanatra sem hatódtak meg tőlük, és vagyont érő ékszerek helyett rendőrségi karpereccel honorálták a törvényszegést.

Stephanie Pratt hat hónapot kapott

Stephanie Prattet Hollywood egyik legelszántabb particicájának tartják, nem is véletlenül. Stephanie az utóbbi években annyira rápörgött az alkoholra, hogy sokszor még buli után, autózás közben is magánál szorongatja a flaskáját. A szépséget nemegyszer fülön csípték, amint spiccesen tekerte a volánt, legutóbb akkor, amikor sógornője születésnapi bulijáról igyekezett hazafelé. Hullarészeg volt, amikor lemeszelték a rendőrök. Stephanie ellen jelenleg is bírósági eljárás zajlik, amely akár azzal is végződhet, hogy a taláros testület hat hónapi börtönre ítéli.

Stephanie Pratt
Stephanie Pratt

Naomit Campbellt bilincsben vezették el

Campbell kisasszonyról az egész világ tudja, hogy született bajkeverő. A párductestű hisztikirálynő bárhol képes kiadós botrányt okozni, ha nincs ínyére valami, akár ököllel is odacsap. Saját kollégái sincsenek biztonságban, ha őrjöngeni kezd: 2006-ban vadállatként vetette rá magát asszisztensére, akit úgy helybenhagyott, hogy lehetetlen volt eltussolni az ügyet. Naomi akkor ugyan megúszta, hogy szégyenszemre bilincsbe verve vigye el a rendőrség, 2008-as óriásbalhéjának helyszínén, a londoni Heathrow repülőtéren azonban már nem volt ilyen szerencséje. Akkor egy posztoló rendőrre támadt rá, aki azonban gyorsan harcképtelenné tette a dühöngő szépséget, és csinos karpereccel a csuklóján átadta a repülőtéri biztonsági szolgálatnak.  

Naomi Campbell
Naomi Campbell

Mischa Bartont totálkárosan csípték el

Jó darabig ő volt a megtestesült ártatlanság az álomgyár züllött világában. Nos, nem sokáig tartott a makulátlan hírnév. Mischáról 2007-ben egyre többen kezdték suttogni a színfalak mögött, hogy nem veti meg a kábítószert, amit aztán egy rendőrségi ellenőrzés meg is erősített. Barton kisasszony olyan részeg volt, hogy azt sem tudta, hol van, amikor megállították Hollywood egyik lankáján, ráadásul jelentős adag kábítószer is előkerült autója csomagtartójából. Tíz órán keresztül csücsült a rendőrségi fogdában, ahonnan csak tizenötezer dollár leperkálása után tántoroghatott ki. Őrült mázlija volt, mert megúszta a börtönt, ám ha három éven belül elkövet bármilyen apró szabálytalanságot, számíthat rá, hogy azonnal bekasztlizzák.

Mischa Barton
Mischa Barton

Lekapcsolták a férjverő Carmen Electrát

A kilencvenes években férfiak milliói álmodoztak arról, hogy megszerezzék maguknak a világ egyik legszebb nőjének tartott Carmen Electrát. Pedig ha tudták volna, hogy a bombázóban egy agresszív bestia lakozik, minden bizonnyal alábbhagyott volna a sóvárgásuk. Carmen állítólag rendszeresen verte a férjét, a hírhedt NBA-sztárt, Dennis Rodmant. Az agresszív modellt le is tartóztatták, ám sosem tudták rábizonyítani a családi bunyót, ezért 1999-ben ejtették a vádat ellene.

Carmen Electra
Carmen Electra

Kate Moss kábszer miatt került bíró elé

„Kate sosem tenne ilyet. Csak imitálta a kábítószerezést!” – védekezett Kate Moss ügyvédje, amikor védencét egy jól sikerült fotó alapján kokainfogyasztásért letartóztatták 2005-ben. A derék jogász valószínűleg maga is tisztában volt azzal, hogy lehetetlen vállalkozás lesz tisztára mosni Moss kisasszonyt, aki a képen szemmel láthatólag gyakorlott mozdulatokkal szippantotta fel a kokót. Valószínűleg az is további ráncokat vésett az ügyvéd homlokára, hogy abban az időben Kate éppen a zűrös drogügyleteiről elhíresült Pete Dohertyvel kavart, ami egyáltalán nem tette hihetővé a meséjét. Valamiért mégis meggyőzőnek bizonyult a zavaros védőbeszéd, Moss ugyanis megúszta az eljárási költségek kifizetésével.

Kate Moss
Kate Moss

Britney Spearst parkolóban fülelték le

Hát persze, az annak idején térdzokniban debütáló Britney sem maradhat ki a balhéból. A tátogóművész 2007-ben került rendőrkézre, mert jogsi nélkül rótta a köröket kedvenc Starbucks kávézójának parkolójában. Igencsak megnyúlhatott az arca, amikor a szorgalmas zsaruk nem autogramot kértek tőle, hanem az iratai után érdeklődtek. Spears kisasszonynak egyébként nem először volt része a hatóság gondoskodásában. Akkor is egyenruhások vették körül, amikor a nagy népszerűségtől cseppet megbomlott az elméje, és be kellett kísérni az egyik Los Angeles-i kórház pszichiátriai osztályára.

Britney Sears
Britney Spears

Rács mögé dugták Paris Hiltont

Visszaesőként negyvenöt nap elzárásra ítélték a cukiság hercegkisasszonyát 2007-ben. Paris egy darabig egyáltalán nem vette komolyan, hogy valóban be kell vonulnia a sittre, végül azonban önként és dalolva lépett át a rácsos ajtón. A bűne egyébként nem volt égbekiáltó: egy korábbi gyorshajtási ügye miatt kirótt próbaidő alatt jogsi nélkül vezette az autóját, amiért Kaliforniában börtön jár. Paris persze nyöszörgött egy kicsit az újságíróknak, ám ő is pontosan tudta, hogy luxuskörülmények várják a sitten. A sztároknak és a rendőrségi nagykutyáknak fenntartott részleg kényelmes raboskodást ígért a vétkező celebnek, akit ráadásul a hatóság huszonhárom nap után visszaadott a világnak.

Paris Hilton
Paris Hilton

 

Terhesen csukták le Nicole Richie-t

Hilton kisasszony szívbéli barátnője, Nicole Richie is megjárta a börtönt. Lionel Richie nevelt lánya egy aprócska közlekedési vétség miatt került rendőrkézre 2006-ban. Az ifjú szépség óriási poénnak vélte, hogy Los Angeles egyik autópályáján a forgalommal szemben száguldozzon, a hatóság azonban aznap nem volt vicces kedvében, és lekapcsolta. Négy nap elzárásra ítélték, ám a terhesen börtönbe vonuló sztár végül csupán 82 percet töltött rács mögött. Pedig lett volna mit leülnie, hiszen az eszelős száguldozás csak egy tétel volt a bűnlajstromán. A hölgyeményt már háromszor letartóztatták kábítószer-fogyasztás miatt, öt ízben pedig azért kellett magyarázkodnia, mert súlyos közlekedési balesetet okozott.

Nicole Richie
Nicole Richie

 

Lindsay Lohan piásan száguldozott

Mint kedves rokont karácsonykor, úgy fogadják a bíróságon Lindsay Lohant. A színésznő visszajáró vendég, először 2007-ben ítélték el ittas vezetésért. Akkor tíz nap közmunkával, hároméves próbaidőre bocsátással és tizennyolc hónapos leszoktatóprogrammal díjazták a piás autózást. A művésznő nem sokkal később megszegte a tilalmat, ezért körözést adtak ki ellene, amit később újabb leszoktatóprogrammal váltottak ki. Ezek után nem csoda, hogy szegény Lohan már maga sem tudta, mihez igazodjon, és elmaradozott a terápiáról. Jobban mondva: egyszer sem ment el a foglalkozásra, ami viszont újabb ítéletet vont maga után. A többszörösen visszaesőnek számító színésznő kilencvenperces késéssel ugyan, de megilletődötten ballagott a bírói pulpitus elé, ahol újra bizalmat kapott, és további próbaidőre felfüggesztették a büntetését.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top