Sztárok

Lepcses szájú rokonok – Sokszor ők pletykálják el a sztárok titkait!

Nem kell Hollywoodig utazni, hogy nagyszájú, pletykákat szolgáltató rokonokkal találkozzunk. Sokan megdöbbennének, ha tudnák, hogy olykor egy-egy híresség unokatestvére, nagynénje keresi meg a sajtót a szaftosnak vélt sztorival...

Inkább csendben maradt volna…
Miután Damu Rolandot feljelentette volt barátnője testi sértésért és nemi erőszak vádjával, előkerült Zita, a színész unokatestvére, aki a Best magazinban nemhogy megvédte volna a rokonát, hanem megdöbbentő családi titkokról mesélt. „Nálunk teljesen elfogadott dolog, ha egy férfinak eljár a keze. A nőknek azt kell tenniük, amit a férfi mond. Ezért gondolom, hogy Roland egészen biztosan nevelő célzattal ütötte meg Timit…” – szeretnénk leszögezni, hogy ez a vallomás még nem bizonyíték arra, hogy Damu úgy verte volna meg Timit, ahogy azt a lány állítja. Arra azonban igenis bizonyíték, hogy sajnos Roland olyan családban szocializálódott, ahol a nőverés elfogadott dolog.

Lepcses szájú rokonok – Sokszor ők pletykálják el a sztárok titkait!
Damu Roland és exbarátnője

Ha már a saját anyjában sem bízhat az ember…
Britney Spears édesanyja, Lynne Spears könyvet írt lányának, lányainak életéről.  Na de miközben a mama bőszen igyekszik a kötetben pletykával szolgálni lányai életéről, a saját felelősségét nem nagyon firtatja. A Viharon át című könyvben elmeséli, hogy lánya, Britney már 14 évesen ivott és drogozott, és hogy alig volt több, amikor először lefeküdt egy végzős fiúval, így a szüzességéről szóló hírek egyszerűen hazugságok voltak. „Reklámfogás volt csupán” – mondta.

Britney és édesanyja, Lynne
Britney és édesanyja, Lynne
A Viharon át című könyvben bőven szolgál pletykákal
A Viharon át című könyv

Vigyázz a megcsalt asszonyokkal!
Carla Bruni, a jelenlegi francia First Lady bizony nem egyszer szeretett bele nős férfiba. Az egyik ilyen elhagyott, megcsalt asszony, Justine Lévy 2004-ben könyvet írt Bruniról. (Később az ő férjétől született Bruni fia is – a szerk.) Az írónő nem tett lakatot a szájára, amikor a volt modellről beszélt. „Démoni nő, aki mindenkivel ágyba bújik. Ijesztő, gyilkos kinézetű nő, olyan, mint a terminátor, csak nőben… Miután szétdúlta a házasságomat, alkoholista lettem és elvonón kötöttem ki” – nyilatkozta az asszony 2009-ben.

Justine Levy szerint Carla egy terminátor
Justine Levy szerint Carla egy terminátor
Démoni nő, aki mindenkivel ágyba bújik
Démoni nő, aki mindenkivel ágyba bújik

Akiről nem beszélünk, előbb-utóbb előkerül…
Miután a teremőrből sikeres, befutott énekes lett, előkerült féltestvére, és bizony nem kímélte a Tabáni családot. A 37 éves Katalin István apjának első házasságából született, és állítólag azért fordult a médiához, mert szerinte őt kinézik a családból. „…Apám sosem foglalkozott velem úgy, mint ahogyan egy rendes apától elvárható. A féltestvéreimet, Istvánt és Erzsikét nagyon szeretem, de nem tudom elfogadni és megérteni, hogy engem miért nem kezelt soha úgy, mint őket. Szinte elfelejtettek – mondta el a Blikknek Katalin. Tabáni István értetlenül állt az apját ért támadások előtt. „Más ember lettem, ha a családomat bántják, akkor harapok…” – mondta.

Tabáni és szülei
Tabáni és szülei – „…ha a családomat bántják, harapok…”

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top