Sztárok

Megvan Sebestyén Balázs utódja

Sokan hiányolták a képernyőről a Balázs Show-t. Az elmúlt hetekben egy Balázsra kívülről-belülről sokban hasonlító fiúra lettek figyelmesek az RTL Klub székházában, aki ráadásul a délutáni műsorsávban próbálhatja ki magát. Őt tartják Balázs utódjának...

Sebestyén Balázsnak újabb utódja lesz!

A RTL Klub is felfigyelt a Viva TV tehetséges műsorvezetőjére, Istenes Bencére, aki hetek óta a Való Világ keretműsorát, a NekedValót vezeti a Cool TV-n. Bence még csak 23 esztendős, mégis végtelenül természetesen viselkedik a kamerák előtt. Ráadásul rengeteg közös pont van az életrajzukban Balázzsal: mindketten ugyanannál a zenetévénél kezdték pályafutásukat, és onnan igazoltak a legnagyobb kereskedelmi csatornához. Mindketten a délutáni műsorsávban próbálhatták ki magukat először. Hajviseletük, mozgásuk, sőt a mimikájuk és a humoruk is nagyon hasonló. Bence mégis saját magát adja, és nem Balázst utánozza. Ha a fiatal fiú ilyen ütemben halad előre, könnyedén ő lehet a következő Balázs.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top