Sztárok

Jó parti lett Tolvai Reni a pasiknak

Lakás, lemezszerződés, milliók – Tolvai Reni nagyot kaszált a Megasztár 5-tel. Igazán jó parti lett a csinos szőke lány, de már hiába küzdenek érte a férfiak: foglalt a szíve. Az emberek azonban óva intik: "Vigyázz, kit engedsz magadhoz közel..." – írják a rajongói.

Jó parti lett Tolvai Reni a pasiknakTolvai Reni minden férfi álma lett, nemcsak csinos és tehetséges, de még igazán szép „hozománya” is van,  biztos lemezszerződés, egy új autó és egy luxuslakás a Duna-parton – mindezt nyerte a Megasztár 5-tel.
Többen éppen ezért féltik Renit az érdekbarátoktól, a hirtelen jött nagyon jó ismerősöktől. Most mindenki a közelében akar lenni, mindenki akar belőle egy darabot, fürdőzni akarnak a sikerében.
Egyes fórumozók megkérdőjelezik Reni párja, Kállay-Saunders András szerelmét is. Azzal érvelnek, hogy a fiú nemrég még azt nyilatkozta, nem szerelmes a szőke lányba, és keresi az igazit. Majd nagy hirtelen most mégis forró szerelemről vall… Ráadásul éppen azután, hogy Reni nyert.
Az énekesnő mindenesetre bízik szerelmében, és ne is legyünk pesszimisták, de való igaz, a sikerben csak még jobban kell vigyáznia kell arra, hogy kiben bízik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top