Sztárok

Madonna már bánja, hogy elhagyta férjét

Hiába a világ leggazdagabb popsztárja, magányos és boldogtalan Madonna. A sztár nagyon megbánta, hogy elvált Guy Ritchie-től, és mindent elkövet, hogy visszaszerezze.

Szomorú lett Madonna sorsaSzerelemre és törődésre vágyik Madonna. A popsztár azonban csak gyerekeitől kapja meg a szeretetet, a férfiakkal nincs szerencséje. Válása óta sokkal fiatalabb pasik oldalán mutatkozik, de egyikük sem teszi őt tartósan boldoggá, és Madonna pontosan tudja: nem önmagáért vannak vele, hanem a pénze, a hírneve, a kapcsolatai miatt.
A popsztár állítólag csalódott, hogy annyi férfi és kapcsolat után végül teljesen egyedül maradt. Ráadásul frusztrálja az is, hogy a kor egyre jobban látszik rajtra, dacára a plasztikai beavatkozásnak. Megbánta már azt is, hogy elhagyta Guy Ritchie-t, és hogy nem egy korban hozzáillő férfival kezdett a válása után. „Madonna válságban van. Erősnek mutatkozik, de most először jött rá, hogy egyetlen dologgal még ő is tehetetlen: az idővel” – mondta el a sztár ismerőse.
Az énekesnő mindent megtesz, hogy újra maga mellett tudhassa volt férjét. A karácsonyt együtt tölti a volt házaspár és négy gyermekük. Áll is a bál emiatt, ugyanis a háromnapos családi rendezvényre Ritchie nem viheti magával új barátnőjét….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top