Sztárok

Miért kellenek gazdag pasik a magyar modelleknek?

Zimány Linda szakított milliomos pókerjátékos kedvesével és a Blikk szerint egy másik milliomos férfival került közelebbi kapcsolatba. Utánajártunk, vajon miért mindig a gazdag férfiakra buknak a bombanők?

Miért kellenek gazdag pasik a  magyar modelleknek?A modell hetekkel ezelőtt szakított Kaló Dénessel, a legsikeresebb magyar pókerjátékossal, aki 570 millió forintot keresett eddig. A Blikk információi szerint már hazánk legjobban kereső focistájával, Dzsudzsák Balázzsal jár A focista egyébként, korábban már járt Bódi Sylvivel és Adával is.

A  hazai szépségek gyakorta  milliomos párt választanak maguknak. „A nők szeretik az olyan férfiakat, akik mellett biztonságban érezhetik magukat. A gazdag, sikeres embereknek ráadásul olyan kisugárzásuk van, ami egy nőnek igazi afrodiziákum. És nyilván az anyagi biztonság fontos szempont” – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top