Sztárok

Jolie heroinfüggősége tönkreteszi Pittet

Angelina Jolie és Brad Pitt a látszattal ellentétben mégsem él olyan jól – állítja amerikai leghíresebb tévés pszichológusa. A szakember szerint Pittet nagyon zavarja Jolie függősége.

Jolie heroinfüggősége tönkreteszi PittetHamarosan szakítani fog Angelina Jolie és Brad Pitt – állítja dr. Phil, a világhírű tévés pszichológus. A szakember szerint a pár kapcsolata olyan, akár egy nukleáris bomba, és bármelyik pillanatban robbanhat. Dr. Phil azt állítja: Pitt képtelen elviselni Jolie függőségét és természetét. „Ők ketten nagyon különböző személyiségek. Ez már eddig is rengeteg problémát okozott, de az idők alatt csak még jobban fokozódott. Angelina heroinfüggő, és hiába mond akármit, ez a fajta szenvedély nem múlik el. Márpedig egy heroinfüggő mellett élni valóságos rémálom. Hangulatváltozások, agresszió – csak néhány a tünetek közül. Sajnos biztosan szakítani fognak, a kérdés csupán az, hogy mikor. Mindenesetre hatalmas botrány és fájdalom lesz” – mondta el dr. Phil.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top