Sztárok

Családi botrány a Barátok köztben!

Nagy botrány várható a ma esti Barátok köztben! A sorozatba ugyanis ma tér vissza Szilágyi Andrea, akit Deutsch Anita alakít. Andrea karaktere számos bonyodalom forrása lesz.

Andrea ráadásul nem egyedül érkezik, hanem kisfiával, akinek Bartha Zsolt az édesapja. A sorozat rosszfiúja ma találkozik először fiával. Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Andrea visszatérésének bizony nem mindenki örül, például Zsolt jelenlegi kedvese, Zsófi sem. Botrányok, félreértések várhatók, Andrea karaktere alaposan felforgatja az állóvizet.

Családi botrány a Barátok Köztben!

 
A Szilágyi Andreát alakító Deutsch Anita második kislánya mellől ment vissza dolgozni, és nagyon élvezi a munkát! Anita pár hónapra tér vissza a képernyőre.
A színésznő két lányára addig férje, Kinizsi Ottó vigyáz majd. Anita szerint két kislánya nem szenved sérülést attól, hogy hetente egyszer elmegy forgatni, ezzel anyagilag is támogatja a családot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top