Sztárok

Madárfészek Pamela Anderson fején-fotó

Egy kész szénakazallal a fején indult bulizni Pamela Anderson a napokban. A szexbomba külsejét az utóbbi időben rengeteget kritizálták.

Madárfészek Pamela Anderson fején-fotóNem elég, hogy a közelmúltban ismét megműttette az arcát, és feltöltette a száját, most még a haját is kritizálják Pamela Andersonnak.
A szőkeség nagyon feltupírozott frizurával indult bulizni a napokban, és a divatkritikusok szerint nagyon nevetségesen festett.
Az amerikai lapok azonban utánajártak, hogy miért is volt a nagy szénakazal Pamela fején, és rövid úton kiderítették, hogy a sztár bizony erősen kopaszodik a rengeteg szőkítés és műhaj miatt, és azért tupíroz, hogy úgy látszódjon, hogy sűrű a sörénye.
A rossz nyelvek szerint a Baywatch sztárja egyébként képtelen méltósággal „megöregedni” és elfogadni a korát, dacára annak, hogy természetes valójában is dögös nő lehetne… Így viszont állandó céltáblája a támadásoknak és ízléstelen tréfáknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top