Sztárok

2010 képekben

Vicces, keserédes, sokat jelentő pillanatokat mutatunk ebből az évből. Így nézett ki 2010 képekben…

Sandra Bullock örömmámorban úszott februárban. De boldogsága néhány óráig tartott csupán. Miután átvette az Oscar-díjat, egy tetovált pornószínésznő kitálalt a sajtósnak. Kiderült, hogy Bullock férje összevissza csalja asszonykáját, már évek óta. A színésznő 2010-ben gazdagabb lett egy Oscarral és egy örökbefogadott kisfiúval, de szegényebb lett egy csalfa férjjel. Talán az utóbbit már nem is bánja annyira…

2010 képekben
2010 képekben

Egy év elején megrendezett MTV-partin a kék parókás Katy Perry szamárfület mutatott a nem éppen eszéről, inkább narancssárga bőréről és tupírozott hajáról ismert Jersey Shore-sztárnak, Snookinak.

2010 képekben

Sajnálatunkra az értéket legkevésbé sem képviselő valóságshow ennek ellenére is szárnyal tovább. Januárban már a harmadik évaddal debütál Amerikában, amit nálunk 2011 márciusában tűz műsorra az MTV zenei csatorna.

2010-ben tarolt a Grammy-díjátadón a 20 éves énekesnő, Taylor Swift, akit 8 kategóriában jelöltek, és végül 4 arany lemezjátszót vihetett haza. Az énekesnő kezéből a fényképezés közben kiesett az egyik díj, ám szerencsére nem történt semmi baja.
2011-ben sokkal szorosabb versenyre számíthatunk a hölgyek között. Katy Perry, Lady Gaga és Beyonce is több trófea várományosa.

2010 képekben

Idén nyáron a férfiak kisajátították a televíziókészülékeket, ugyanis Dél-Afrikában megrendezték a foci-vb-t. De Shakirának köszönhetően a hölgyek is focilázban égtek, ugyanis ő énekelte a vb hivatalos himnuszát. A Waka-Waka hatalmas sláger lett, Shakira pedig ennek köszönhetően még több rajongóra tett szert.

2010 képekben

A két legendás színésznő, Jamie Lee Curtis és Sigourney Weaver új filmjük egyik jelenetében egyforma ruhát visel, és úgy gondolták, a premieren is vicces lenne, ha azonos öltözékben jelennének meg. Így kell ezt csinálni. Nincs hajtépés, csak ölelés!

2010 képekben

Bemutatták a Twilight Saga 3. részét, a Napfogyatkozást. A három főszereplőt majd szétszedték a rajongók a premieren. Kristen és Robert még itt sem mert kéz a kézben sétálni, ám év végén a negyedik rész forgatásának egyik szünetében lekapták őket, ahogy mámorosan csókolóznak hotelszobájuk erkélyén.

2010 képekben
2010 képekben

Börtönbüntetésre ítélték Lindsay Lohan egykori tinisztárt – azért tartjuk egykorinak, mert két éve egyetlen értelmes produkcióban sem láthattuk. Lindsay az ítélet hallatán elsírta magát és kezét a szája elé helyezte. Jól láthatóan középső ujjával üzenet a bírónak. Ugyanis körmére az volt írva: Fuck U. Ilyen, amikor az ember elhiszi magáról, hogy isten…

2010 képekben
2010 képekben

Sarah Jessica Parker ezúttal sem hazudtolta meg magát. Egy hatalmas fejdísszel jelent meg a Szex és New York 2. részének bemutatóján. Vérbeli díva. Azonban a sikersorozatból készült második mozifilm alulmúlta a várakozásokat. Több rajongónak is hatalmas csalódás volt az Abudabiban játszódó történet.

2010 képekben

Michael Douglasnél gégerákot diagnosztizáltak. Habár súlyos az állapota, a színész nem adja fel a harcot. Kéz a kézben jelent meg fiatal felesége, Catherine oldalán legújabb filmje, a Tőzsdecápák 2 premierjén.

2010 képekben

Lady Gagát szétszedik a rajongók, bármerre is megy. Így lett volna ez Budapesten is, azonban a fura énekesnő nem volt hajlandó kijönni szállodai szobájából a fagyoskodó rajongókhoz. Ellenben süteményt küldött nekik. Gaga telt házas koncertet adott november elején Budapesten, és itt vehette át három MTV EMA-díját is.

2010 képekben

2010 őszén Tom Cruise és családja Prágába érkezett, a színész ugyanis itt forgatta legújabb filmjét. A kis Surit gyakran láthattuk édesanyja karjában, amint a papát mentek meglátogatni a forgatásra. A kislány egyébként ottléte alatt nagyon megszerette a Kis Vakond-os meséket, és azóta többször látták Hollywoodban plüssvakonddal sétálni.

Forrás: koktajl24.pl
Forrás: koktajl24.pl
Forrás: koktajl24.pl
Forrás: koktajl24.pl

Két filmje, a Salt és The Tourist premierje között Magyarországon forgatott Angelina Jolie. A színésznő és családja másfél hónapig éltek Budapesten, de kerülték a nyilvánosságot. Andy Vajna éttermének a megnyitójára is a hátsó bejáraton szöktek be, és csak onnan tudjuk, hogy tényleg ott voltak, mert Liptai Claudia a Mokkában elárulta: fantasztikus érzés egy méterre állni Pitt-től.

2010 képekben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top