Sztárok

Nem találja apja Liptai Claudiát

Hiába hívogatja, nem éri el lányát Liptai Claudia édesapja. Az idős férfi megint az újságoknak beszélt legbensőbb magánéletről.. Talán pont emiatt nem éri el a lányát...

Dráma!Nem találja apja Liptai Claudiát„Két napja hívtam Diát, direkt a Mokka után, hátha akkor felveszi, de még csak vissza sem hívott. Azóta nem beszéltem a lányommal, hogy meghalt az anyukája, Katika. Remélem, hogy legalább felhív. Lehet, hogy haragszik rám, de nincs rá oka. Örülnék, ha legalább karácsonykor megenyhülne!” – mondta Liptai Claudia apja közvetlenül karácsony előtt a Blikknek. 

Szomorú szavak ezek kétségtelenül, ugyanakkor elgondolkodtatóak is.  Ugyanis az apa talán a legrosszabb módon választotta, hogy tudtára adja lányának: keresi. Talán nem a nyilvánosság bevonásával kellene megkérnie őt, hogy legyenek együtt az ünnepekkor. Lehet, elég lenne egy levél, egy üzenet, amit csak ők ketten látnak és nem a fél ország.

„Claudiának óriási teher az édesapjával való rendezetlen kapcsolata. Nem szabad ítélkezni felette, egyedül ő döntheti el, hogy mikor akar megbékülni, ha akar egyáltalán. Claudia erős egyéniség, és hozzászokott ahhoz, hogy egyedül viselje az élet megpróbáltatásait” – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top