Sztárok

Paris Hilton szivacsot tett a bikinijébe

Hawaiin vakációzik kedvesével Paris Hilton. A szőkeség egyik bikinit cseréli a másikra a fotósok kereszttüzében, akiknek feltűnt: Hilton kisasszony itt-ott bizony alaposan kikerekedett.

Pár hónapja még kórosan soványnak nevezték, és volt is benne valami, hiszen gyakorlatilag kilógtak Paris Hilton bordái. Ám úgy tűnik, a külsejére roppant hiú szőkeség megfontolta a kritikát, és enni kezdett. Az eredmény pedig meg is látszik rajta: a combján és a hasán is alaposan kikerekedett, ami kifejezetten jól áll neki.

Hilton Hawaiin vakációzik szerelmével, Cy-jal, és húgával, Nikivel, és bizony alaposan felforgatta a tengerpart életét, újabbnál újabb, feltűnő bikinikben parádézik a fotósok kereszttüzében. Ám nem is elsősorban kikerekedett csípője és pocakja az, ami feltűnt sokaknak, hanem Hilton keblei. A korábban kifejezetten picike dekoltázzsal bíró örökösnő ugyanis jóval nagyobb mellekkel jelent meg a nyilvánosság előtt. Máris megindultak a találgatások, hogy Paris vagy megműttette a melleit, vagy pedig szivacsot tett bikini felsőjébe. Közeli ismerősei szerint nem feküdt kés alá, inkább az utóbbi történt.

Forrás: Splash
Forrás: Splash

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top