Sztárok

2010 legbotrányosabb, legpikánsabb, legboldogabb sztorijai – I. rész

A sztárhírek kedvelőinek idén is volt olvasnivalója. Idén "visszavonult", majd újra dolgozni kezdett Stohl András. Hazánkba látogatott számos világsztár, köztük a Jolie–Pitt páros. És akkor még az előkerült "sztárszeretőkről" nem is beszéltünk… Lássuk, mi történt 2010-ben a sztárvilágban.

Január
Félrelépés

Kiderült, hogy a TV2 műsorvezetője, Kárász Róbert megcsalta feleségét. A Mokka házigazdája csak annyit mondott a Blikknek, hogy elköltözött otthonról és szeretné rendbe hozni életét. A műsorvezető 15 éve élt együtt feleségével és két közös lányuk van. Úgy tudjuk a férfinak mai napig nem sikerült rendbe hoznia házasságát, de gyermekei miatt nem beszél magánéletéről.

Kárász Róbert és felesége
Kárász Róbert és felesége
Fotó: Sanoma Archív / Schumy Csaba

Ez történt még ebben a hónapban: • A 45 éves Monica Belluci bejelentette, hogy gyermeket vár • Előadás közben rosszul lett Gregor Bernadett színésznő • Megszületett Hadas Krisztina második gyermeke • Egy 10 éves angol kislány megfulladt, miközben Lady Gagát utánozta és véletlenül felakasztotta magát a nadrágszíjával.

Február
Babázás

Február 24-én megszületett Deutsch Anita és Kinizsi Ottó második gyermeke, Kinizsi Hanni. „Nagyon boldogok vagyunk, hihetetlen élmény, amikor apaként ott lehetsz a gyermeked születésénél. Anita és Hanni is jól vannak. Emma lányunk is nagyon örül a kistestvérnek, és alig várja, hogy láthassa a húgát” – mondta Kinizsi Ottó.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita
Kinizsi Ottó és Deutsch Anita
Fotó: Sanoma Archív / Szabolcs László


Ez történt még ebben a hónapban: • Sarka Kata bejelentette, második gyermekét várja Hajdú Pétertől • Megszületett Boris Becker negyedik gyermeke.

Március
Összeomlás

Alig két nappal azután, hogy Sandra Bullock átvette a legjobb színésznőnek járó Oscar-szobrocskát – és köszönte meg szerető férjének a támogatást –, egy modell kitálalt a lapoknak. Kiderült, hogy Sandrát már évek óta csalta férje. Ráadásul agyontetovált nőkkel vett részt perverz, erotikus játékokban. A színésznő teljesen összezuhant, hetekre lakásába zárkózott. Csak hónapokkal később, kora nyáron derült ki, hogy Sandrának ekkor már volt egy támasza, aki segített átvészelni a történteket: titokban örökbefogadott fia, Louis.

Sandra és fia, Louis
Sandra és kisfia, Louis

Ez történt még ebben a hónapban: • Egy amerikai lap szerint titokban találkozgatott egy Los Angeles-i hotelben Jennifer Aniston és volt férje, Brad Pitt • Kovács Ákos a Best magazinnak elmondta: felesége a negyedik gyermeküket várja • A bíróság hivatalosan is kimondta Liptai Claudia és Gesztesi Károly válását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top