nlc.hu
Sztárok
Megnősül az RTL Klub sztárja?

Megnősül az RTL Klub sztárja?

Őrülten szerelmes Tabáni István. Azt suttogják, az énekes lánykérésre készül.

Egy esztendeje jár együtt szép kedvesével, az RTL Klub Csillag születik sztárja, Tabáni István. Az énekes rajongásig szereti a hosszú hajú, bájos Csillát, aki mindenben támogatja párját, és a véleményét is mindig elmondja Tabáni új lemezéről vagy szerepléseiről. Csilla a visszahúzódó férfit szereti és nem a körülrajongott sztárt. Az énekes közvetlen környezetében többen tudni vélik, hogy Tabáni nem keresgél már tovább, hiszen Csilla személyében megtalálta az igazit, és bizony közeleg már a lánykérés. Tabáni oroszlánként védi a magánéletét, nem is szívesen beszél róla, pár hónapja így nyilatkozott kedveséről.

– Ha a családommal kapcsolatos kényes témákkal hívnak fel a lapok, akkor harapok! Nekem a családi életem szent, ez az én életem, a mi életünk; nem adom ki. A háttérben vár rám, de mellettem van. Tökéletesen kiegészítjük egymást, és ez egy párkapcsolat lényege, nem?

Megnősül az RTL Klub sztárja?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top