Sztárok

Halálos betegnek hazudják Marsi Anikót

Rosszindulatú feltételezések kaptak szárnyra Marsi Anikóról. Ezek szerint a műsorvezető halálos beteg. Szerencsére Anikónak kutya baja, de utána jártunk, miért beszélhetnek ilyet az RTL Klub sztárjáról.

Pár héttel ezelőtt az egyik női magazin bombát robbantott: címlapján közölte, hogy az egyik magyar sztár műsorvezető halálos beteg. A cikkből az derült ki, hogy a sztár férjnél van, és betegsége utolsó stádiumában van, pedig mindig is az egészséges életmód híve volt. Többen a királyi televízió egyik csinos sztárjára gondoltak, majd utána nem sokkal megindultak a pletykák, hogy biztosan Marsi Anikó az! A „jól értesültek” összetették, hogy biztosan azért távozott külföldre a férjével és két gyermekével, mert egy klinikán kezelik titokban…
Szerencsére azonban kiderült, hogy a horrorhírből egyetlen szó sem igaz! A műsorvezető ugyanis szerencsére makkegészséges, és az egyetlen dolog, amiért külföldre mentek Palik Lászlóval, az a pihenés. Nehéz időszakon vannak túl, hiszen Paliktól megvált a Hungaroring Zrt.
– A lányom nem halálos beteg – erősítette meg a jó hírt Anikó édesanyja is.

Halálos betegnek hazudják Marsi Anikót

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top