Sztárok

Ricky Martin lesz az X-Faktor mentorából?

Latinos dallamokkal tér vissza a színpadra Geszti Péter. Az X-Faktor mentora új zenekart alapít jövőre, és számos fiatal tehetségnek ad lehetőséget.

Geszti Péter a jövőben újra előadói karrierjének szentel sok időt. A sikeres dalszövegíró és rapper egy számára új területen próbálja ki magát: latinos dallamokat fog új együttesével előadni. Ki tudja, talán ő lesz a következő Ricky Martin vagy Enrique Iglesias?
– Új együttest tervezek alapítani, s igazság szerint ilyen szemmel is néztem az X-faktor versenyzőit – mesélte Péter, aki mindig is a helyén kezelte saját zenei kvalitásait.

– 174 cm magas vagyok, az világos volt, hogy kosárlabdasztár nem lesz belőlem, sem olimpiai vízilabdabajnok, nem is erőltettem az élsportot soha. Amikor pedig kitört belőlem a vágy, hogy szeretnék színpadon zenélni, de egyértelmű volt, hogy közepesek a hangi adottságaim, megkerestem azt a műfajt, ami nekem jól áll, mint előadó, és ezért kezdtem el rappelni. Hiszem, hogy a legtöbb magyar előadó azért nem lesz sikeres, mert nem a megfelelő dalokat írják nekik, nem találják meg a saját stílusukat, műfajukat. Én mind a Rapülőknél, mind később a Jazz+Az-ban megtaláltam ezt, és ami ugyanilyen fontos volt, hogy remek emberekkel, zenészekkel, szakemberekkel dolgoztam együtt – mondta el Geszti.

 

Ricky Martin lesz az X-Faktor mentorából?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top