Sztárok

Tóth Vera felismerhetetlen lett

Szép képeken tündököl Tóth Vera. A beállított, kiretusált fotókon Vera nagyon csinos, csak éppen természetes bája nem látszik. Alig lehet ráismerni.

Profi fotók készültek Tóth Veráról, amelyeket felrakott az egyik legnagyobb közösségi portálon vezetett oldalára is. Az énekesnő nagyon jól néz ki a képeken, tényleg szép fotók, csupán egy baj van velük: mintha egy idegen mosolyogna rajtuk. Vera természetes valójában is csinos nő, bájos arca éppen attól különleges, hogy kerek, és nem pedig vékony, beesett. A képeken éppen ezt a kerekséget retusálták le róla, és ettől tűnik idegennek. Vera egyébként az utóbbi időben kitett magáért, sokat fogyott, meghosszabbíttatta a haját, és megtanult profi módon sminkelni, amitől valóban szenzációsan fest.

Az énekesnő egyébként még nem találta meg az igaz szerelmet, de továbbra sem tett le arról, hogy egyszer csak megjelenik az igazi. 

Tóth Vera felismerhetetlen lett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top