Sztárok

“Aniston ízléstelen és buta”

Csúnyán kritizálta Jennifer Anistont egy rádiós interjúban Rupert Everett. Vajon igaza volt, vagy csupán a szőlő savanyú?

Rupert Everett legnagyobb sikere az Álljon meg a nászmenet című vígjáték volt hosszú esztendőkkel ezelőtt, amiben a főszereplő Julia Roberts meleg barátját alakította – igen meggyőzően. Noha szerepéért még Oscarra is jelölték, végül nem kapta meg, hiszen kiderült, hogy nem volt nagy teljesítmény eljátszania a szerepet, hiszen a valóságban is a saját neméhez vonzódik. Everett napjainkban elsősorban markáns beszólásai okán hallat magáról, legutóbb a negyvenegy esztendős Jennifer Anistonnak szólt be.

– Jenifer Aniston tökéletesen jó példa arra, hogy legyen valaki sikeres minden tehetség nélkül. Nézzék csak meg a filmjeit! Ízléstelen és ostoba filmek, olyanok, mint a főszereplő maga. És hiába bukik meg az összes filmje, mégis még mindig a világ egyik legnagyobb sztárja. Nevetséges – mondta el a színész, akinek szavai hallatán egy egyszerű kérdés ötlött fel: tán savanyú a szőlő?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top